Zoeken

Nieuwe club voor Sofyan Amrabat?

15 december 2023 - 22:30 - Sport

©

Na een teleurstellende prestatie in de Champions League, de slechtste van Manchester United in 18 jaar, overweegt de Engelse club om wijzigingen aan te brengen in het team. Dit heeft ook gevolgen voor de Marokkaanse middenvelder Sofyan Amrabat.

De Atlas Leeuw, uitgeleend aan Manchester United door Fiorentina, heeft de verwachtingen niet waargemaakt. Zijn prestaties hebben niet het niveau bereikt dat de club voor ogen had, waardoor het onwaarschijnlijk lijkt dat zijn huurperiode wordt omgezet in een permanente transfer. Fiorentina lijkt ook niet van plan om de 27-jarige Marokkaan terug te nemen in de selectie.

Lees ook: Sofyan Amrabat uitstekend ondanks uitschakeling Manchester United

AC Milan toont echter interesse in Sofyan Amrabat en overweegt om hem onder dezelfde voorwaarden als Manchester United over te nemen. Volgens Pianeta Milan is AC Milan bereid om de Marokkaanse international in januari te laten komen door de huurkosten tot juni op zich te nemen en een optie tot koop te behouden van 20 miljoen euro plus een bonus van 5 miljoen voor de zomer van 2024. Deze potentiële transfer zou Amrabat een nieuwe kans kunnen bieden om zijn waarde te bewijzen, aangezien hij moeite heeft om een vaste plaats te vinden in het team van Manchester United.

Lees ook: Jonge Marokkaan koelbloedig doodgeschoten op Spaans strand

In zijn 16 optredens heeft de voormalige sterspeler van FC Utrecht nog niet overtuigd, wat vragen oproept over zijn werving onder coach Ten Hag, die er alles aan deed om hem naar de club te halen. Daarnaast kan de deelname van Sofyan Amrabat aan de Afrika Cup met Marokko een belemmering vormen voor clubs die geïnteresseerd zijn in zijn diensten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team