Zoeken

Sofyan Amrabat krijgt bod die hij niet kan weigeren

16 februari 2024 - 11:00 - Sport

©

Sofyan Amrabat, de Marokkaanse middenvelder die momenteel op huurbasis bij Manchester United speelt, heeft een aantrekkelijke aanbieding ontvangen om vanaf komende zomer in de Saudische competitie te gaan spelen.

Een spelersmakelaar bracht Amrabat op de hoogte van de interesse van een Saoedische club die bereid is een aanzienlijk bedrag te betalen voor zijn diensten. Het voorstel wordt serieus genomen en de leiding van Fiorentina, Amrabat’s club van herkomst, zal worden benaderd om te onderhandelen over de verkoop van de speler, die afgelopen zomer ook al in de belangstelling stond van clubs in Saudi-Arabië.

Lees ook: Tweede kans voor Sofyan Amrabat

Amrabat heeft nog geen definitieve beslissing genomen en wil wachten tot de laatste weken voor de zomertransfermarkt. Zijn entourage adviseert hem echter om te kiezen voor de Saudische competitie, die steeds meer bekende spelers aantrekt.

De Marokkaanse international, die tijdens het WK 2022 in Qatar een glansrol vervulde, wist in Manchester United niet te overtuigen. In 18 wedstrijden in alle competities kreeg hij kritiek van fans en oud-spelers van de club vanwege zijn teleurstellende prestaties. Manchester United heeft niet de intentie om de optie tot koop van 21,5 miljoen euro voor Amrabat te lichten na afloop van zijn huurperiode. Fiorentina wil op zijn beurt profiteren van de Saoedische interesse om de speler te verkopen en nog winst te maken op zijn contract dat in 2025 afloopt.

Lees ook: "Speelstijl Manchester United past niet bij Sofyan Amrabat"

De toekomst van Sofiane Amrabat ligt dus waarschijnlijk niet bij Manchester United. De speler zal moeten kiezen tussen een nieuw avontuur in Europa of de Saoedische aanbieding accepteren en een lucratieve uitdaging aan te gaan in een competitie die in opmars is.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team