Zoeken

Special Forces eist eerste slachtoffer: Nora Gharib geeft op

24 april 2024 - 12:00 - Cultuur

©

Het avontuur in het VTM-programma Special Forces was van korte duur voor Nora Gharib. Na een halve dag vol intense uitdagingen en een confrontatie met haar angsten, besloot ze de strijd te staken. "Mijn dochter heeft me nodig," legde ze uit.

De start van Special Forces was meteen loodzwaar. De kandidaten werden in woeste golven in zee gedropt, waar Nora Gharib al snel in de problemen belandde. Ze slikte veel zeewater en vocht tegen paniek. "Ik dacht dat het serieus kon misgaan," vertelde ze. "Sinds ik mama werd veranderde er veel. Alles staat in functie van mijn dochter. Ik kreeg voortdurend flitsen van haar in mijn hoofd. Zij heeft maar één mama. Ik wil al terug naar huis. Ik wil dit niet meer."

Lees ook: Nora Gharib maakt eerste kledingcollectie

Met hulp van de veiligheidsduikers bereikte Nora het strand, maar haar lichaam en geest waren gebroken. De volgende opdracht bleek te zwaar. "Het gevoel dat je gaat sterven heb ik er niet voor over."

Lees ook: Nora Gharib stond op rand van burn-out

Met pijn in haar benen en kuiten, maar vooral met een zwaar gemoed, nam Nora afscheid van Special Forces. "Ik had niet gedacht zo snel op een punt te komen dat ik zou stoppen. Maar ik kreeg een te harde krak."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team