Zoeken

Nora Gharib stond op rand van burn-out

14 april 2022 - 15:40 - Cultuur

©

De 28-jarige presentatrice Nora Gharib had haar agenda twee maanden geleden niet meer onder controle. "Het is fantastisch om al die leuke dingen te kunnen doen, maar een drukke agenda kan ook schadelijk zijn voor je gezondheid."

Het is niet altijd makkelijk om een leuk aanbod af te slaan, maar twee maanden geleden stevende Nora Gharib op een burn-out af. "Ik ramde twee, drie opnames in één werkdag, ik moest tussendoor mijn dochter afhalen in de crèche omdat ze ziek was, en ik klopte nachtshiften in het ziekenhuis voor ’Een echte job’. Toen hebben ze mij bij ’Dancing with the Stars’ vaak zien huilen. Ik was gewoon óp, ook mentaal. De laatste weken heb ik tegen de hoofdchoreografe gezegd: ’Zeg maar wat ik moet doen en ik zal het doen, maar ik ben het kotsbeu’. Mijn danspartner heeft ook afgezien. Ik was er liever uit gegaan, maar ik bleef er maar in zitten", zegt Gharib in een interview met Humo.

Lees ook: Nora Gharib in tranen na overlijden Rayan

Op een dag moest de presentatrice afleveringen opnemen van zowel ’Een echte job’, ’Blind gesprongen’ en ’Dancing with the Stars’. Die dag liep bijna catastrofaal af voor Nora Gharib, die momenteel op VTM ’Blind gesprongen’ presenteert.

Lees ook: Pedro Sanchez weigerde in Marokko te spreken over Ceuta en Melilla

"Na alweer een nacht van vier uur moest ik naar Brugge rijden, en vijf minuten voor ik op mijn bestemming was, werd het wat te gezellig in de auto: ik had de verwarming én de zetelverwarming aangezet. Het licht sprong op groen, en het enige wat ik me nog herinner, is dat ik wat later aan een ander verkeerslicht wakker schoot. Paniek! Ik trilde over mijn hele lijf en heb huilend een vriendin gebeld. Dat was hét signaal om af te bouwen. Ik ga in de toekomst echt minder hooi op mijn vork nemen."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team