Zoeken

Nora Gharib wil geen foto’s van dochter Chams op social media

8 mei 2021 - 15:00 - Cultuur

©

De Marokkaans-Belgische actrice, zangeres en presentatrice Nora Gharib deelt veel over zichzelf op haar persoonlijke vlog en op social media, maar foto’s van haar dochtertje Chams verschijnen niet online.

De Antwerpse actrice Nora Gharib is vorig jaar bevallen van dochtertje Chams, maar ze deelt zeer bewust geen foto’s van haar op sociale media. Ze wil namelijk dat het meisje hier zelf over kan beslissen, vertelt ze aan James en Gert in De Cooke & Verhulst show.

"Ik wil haar ooit die vraag wel kunnen stellen", vertelt Nora. "Of ze dat wel oké vindt." Daarnaast is Gharib zeer open over haar privé-leven. Op haar vlog toonde ze zelfs haar hele bevalling. "Daar heb ik veel reacties op gehad", zegt ze. "Ik kijk zelf graag zo’n video’s, maar er bestonden er amper van Nederlandstalige vloggers. Ik heb alles ook heel eerlijk laten zien, niet alleen de mooie stukjes. Mensen apprecieerden dat wel."

Gharib raakte bekend als kandidate in ’K3 zoekt K3’. Ze speelde ook mee in de film ’Patser’, naast onder meer Matteo Simoni en Saïd Boumazoughe en presenteerde samen met Bart Peeters het VRT-programma ’Merci voor de muziek’.

Bladna.nl