Zoeken

Nora Fatehi tot christendom bekeerd?

7 april 2024 - 21:00 - Cultuur

©

De Marokkaans-Canadese actrice en zangeres Nora Fatehi heeft een storm aan reacties veroorzaakt op Instagram na het posten van een video waarin ze een ketting met een kruis draagt.

Sommige fans, verrast om haar met dit christelijke symbool te zien, veronderstelden dat ze zich tot het christendom had bekeerd. Dit leidde tot woede bij een deel van haar volgers. "Wat een schok... jouw religie, mijn religie", en "Ik was ervan overtuigd dat ze moslima was, deze Marokkaanse", luidden enkele van de reacties.

Lees ook: Wat is het fortuin van Nora Fatehi?

Andere fans nuanceerden de discussie echter door te wijzen op het feit dat de video afkomstig is van een filmset waar Nora Fatehi de rol speelt van een christelijke vrouw.

Nora Fatehi, geboren op 6 februari 1992 in Toronto, is een multitalent. Ze is actrice, danseres, model, zangeres en producente. Ze begon haar carrière in 2014 met de Indiase film "Roar: Tigers of the Sundarbans". Ze verwierf later bekendheid met haar rollen in films als "Baahubali: The Beginning", "Dilwale" en "Bharat Ane Nenu".

Lees ook: Nora Fatehi haalt zich woede van Indiërs op de hals (video)

Met meer dan 44 miljoen volgers op Instagram is ze de populairste Marokkaanse persoonlijkheid op sociale media.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team