Zoeken

Nora Gharib helpt mensen in ’Blind gesprongen’ aan een baan

6 april 2022 - 17:00 - Cultuur

©

In het nieuwe programma van Nora Gharib op de Belgische televisie, ’Blind gesprongen’, wordt de formule van ’Blind getrouwd’ toegepast op de arbeidsmarkt, net zoals ’Blind gekocht’ dit eerder deed met de vastgoedsector. Vijf Vlamingen geven hun job op om zich in een nieuw professioneel avontuur te storten.

In het VTM-programma ’Blind Gesprongen’ geven de deelnemers al hun zekerheden op om zich samen met presentatrice Nora Gharib blind te storten in een carrièreswitch. Ze dienen hun ontslag in zonder te weten wat hun nieuwe job wordt, in welke sector ze zullen werken en voor welke werkgever. Een team van vier experten, met onder andere econoom Stijn Baert, bepaalt hun lot, schrijft Het Nieuwsblad.

Lees ook: Nora Gharib in tranen na overlijden Rayan

De 28-jarige Marokkaans-Belgische Nora Gharib leidt het programma in goede banen. Ze besloot zes jaar geleden zelf ook om een carrièreswitch te maken, toen ze zich als voormalig schoonheidsspecialiste inschreef voor K3 zoekt K3.

Lees ook: Moedige getuigenis van "gepeste" Nora Gharib

In de eerste aflevering maakt Nora Gharib kennis met Jessica en Senne. De 36-jarige Jessica is moeder van drie dochters en was lange tijd kledingverkoopster. Ze ging deeltijds als poetshulp werken na een lange burn-out. De 27-jarige Senne werkt al zeven jaar als privéchauffeur en heeft een bedrijfsauto en een goed salaris, maar is uitgekeken op zijn job en voelt zich eenzaam.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team