Zoeken

Selim Amallah krijgt klappen van eigen supporters

24 mei 2021 - 16:20 - Sport

©

Standard-fans zijn fors teleurgesteld in hun club die dit seizoen rampzalige prestaties neerzette. De club zat slecht in de competitie, er was geen bekerwinst en ze eindigden laatste op de Europa League play-offs. De fans blijken dit moeilijk te kunnen slikken en raakten slaags met de Marokkaanse international Selim Amallah.

Amallah had na een wedstrijd tegen Anderlecht eerder dit seizoen al een verhitte discussie met de supporters. Andere spelers vonden na de verloren match tegen KV Mechelen eieren en bloem op hun auto’s.

Zaterdagavond liep de teleurstelling van standard-fans volgens Het Laatste Nieuws helemaal mis. Enkele supporters vielen middenvelder Selim Amallah lastig bij zijn vertrek. Hij was op dat moment handtekeningen aan het uitdelen. Er kwam een woordenwisseling waarna de situatie helemaal escaleerde. De fans spuugden naar Amallah en gooiden met bier naar zijn wagen.

Volgens het blad zou Selim Amallah daarbij enkele rake klappen geïncasseerd hebben. Het incident dat was begonnen met een woordenwisseling is geëindigd met fans die naar Amallah spuugden en bier gooiden over zijn auto.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team