Zoeken

Nottingham Forest wil Selim Amallah zo snel mogelijk contracteren

3 januari 2023 - 17:00 - Sport

©

Selim Amallah is zeer populair sinds zijn schitterende deelname aan het WK 2022 in Qatar. De Atlas Leeuw staat in de belangstelling van verschillende Europese clubs, waaronder Nottingham Forest.

Nottingham Forest wil de Marokkaanse international zo snel mogelijk contracteren. Amallah zit sinds eind september in een ongemakkelijke situatie bij zijn club, Standard Luik. Hij weigert zijn contract bij de Belgische club, dat tot juni 2023 loopt, te verlengen waardoor de club hem naar de B-kern heeft gestuurd.

Lees ook: Selim Amallah heeft steun nodig

De 26-jarige aanvallende middenvelder zal Standard Luik waarschijnlijk deze winter verlaten, meldt Het Nieuwsblad. "We hebben besloten Selim Amallah, net als drie andere spelers, in het reserveteam van de club te zetten. Het is niet meer aan ons om hun marktwaarde te verhogen. Standard zal het werk niet doen voor een andere club. Het is niet onze taak om toegevoegde waarde te creëren voor spelers die gratis zullen vertrekken," reageerde Standard Luik-voorzitter Pierre Locht over de situatie.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team