Zoeken

Slechte start voor Selim Amallah bij Valencia FC

29 september 2023 - 10:00 - Sport

©

Selim Amallah, uitgeleend door Real Valladolid, ervaart moeilijkheden om zijn draai te vinden bij Valencia FC. Tijdens zijn tweede wedstrijd kreeg de Marokkaanse middenvelder twee gele kaarten en werd hij nog voor de rust van het veld gestuurd.

Zijn tweede optreden in Mestalla kon haast niet slechter verlopen. De Marokkaanse international kreeg twee gele kaarten voor een tackle op Mikel Merino en een elleboogstoot aan Traoré, wat resulteerde in een rode kaart.

Lees ook: Selim Amallah legt keuze voor Marokko uit

Voor zijn uitsluiting liet Amallah wel zien wat hij waard was. Hij maakte het de verdedigers van Real Sociedad moeilijke en had zelfs bijna zijn eerste doelpunt voor de club gemaakt, ware het niet voor de uitstekende redding van Remiro, meldt El Desmarque.

Lees ook: Selim Amallah bouwt weeshuis in Nador

Amallah maakte zijn debuut in Mestalla in de wedstrijd tegen Atlético de Madrid (3-0) als linkervleugelspeler. De Marokkaanse middenvelder zit duidelijk in de plannen van coach Baraja, die veel vertrouwen in hem heeft. De trainer twijfelt niet aan Amallah’s capaciteiten en gelooft dat hij veel kan bijdragen aan Valencia.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team