Zoeken

Salima Belabbas maakt triomfantelijke terugkeer bij RTL

19 augustus 2023 - 20:00 - Cultuur

©

Na in januari te zijn vervangen als presentatrice van het nieuwsjournaal van 19 uur op RTL, maakt Salima Belabbas een sterke comeback als presentatrice van twee toonaangevende programma’s van de privézender.

Salima Belabbas begint aan een nieuw avontuur bij RTL. Nadat ze halverwege januari werd vervangen als nieuwsanker, maakt de jonge vrouw van Marokkaanse afkomst een spectaculaire terugkeer op de zender, meldt La Libre. Vanaf 29 augustus zal Salima de nieuwe presentatrice zijn van het programma "Exclusif", ter vervanging van Tatiana Silva die naar de RTBF is overgestapt. Een week later zal ze beginnen met het mede presenteren van het programma "C’est pas tous les jours dimanche" samen met Christophe Deborsu.

Lees ook: Ontroerend afscheid Salima Belabbas van RTL Info

"Wanneer je journalist bent en het nieuws presenteert, voel je je soms een beetje gefrustreerd omdat je niet diep op de onderwerpen ingaat. Maar in ’Exclusif’ worden de onderwerpen grondiger behandeld, met interviews in de studio na de reportage. Met ’C’est pas tous les jours dimanche’ voel ik opnieuw de adrenaline van live-uitzendingen die ik de afgelopen acht maanden heb gemist," vertelde Salima Belabbas in een interview met Ciné Télé Revue.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team