Zoeken

Tarek Boudali raakte ernstig gewond tijdens opnames nieuwe film

22 oktober 2023 - 09:00 - Cultuur

©

De Frans-Marokkaanse acteur Tarek Boudali sprak zich uit over de opnames van zijn nieuwe film getiteld "3 Jours max", waarbij hij ernstig gewond raakte.

In een programma op de Franse televisie deed Tarek Boudali onthullingen over de opnames van zijn nieuwe film, "3 Jours max". Voor een bepaalde scène moest hij samengedrukt worden en het codewoord "pindanoot" gebruiken voor het geval dat het mis zou gaan, maar niets verliep zoals gepland. "Op een gegeven moment moest ik samengedrukt worden en in mijn tekst moest ik zeggen: ’Stop! Stop!’ Ik had toch een code voor het geval dat het mis zou gaan, zodat zij de machine zouden stoppen," legde hij uit. "Dus ik had met mijn hele team afgesproken: ’Als jullie pindanoot horen, stop dan alles.’"

Lees ook: Lachen en tranen: Booder’s eerbetoon aan Wahid Bouzidi

Tijdens het filmen van de scène, perste de machine de Frans-Marokkaanse acteur zo hard samen dat hij de code vergat. "Ik bleef maar zeggen: ’Stop! Stop!’ En toen zag ik mijn teams naar me kijken en denken: ’Wat speelt hij goed!’" Ze dachten geen moment dat de acteur zijn code was vergeten. "Ik denk dat ik nog nooit zo goed heb gespeeld. Maar het heeft me zo samengedrukt dat ik mijn knie heb ontwricht. Ik heb twee ribben gekneusd. Toen schreeuwde ik en begrepen ze dat er een probleem was," concludeerde hij.

Lees ook: Mocro Maffia-acteur Achmed Akkabi vraagt vriendin ten huwelijk (foto)

"3 Jours max" is het vervolg op "30 Jours max", een komedie vol humor en actie. "Rayane, een onhandige politieagent, held tegen wil en dank in ’ Jours max’, wordt deze keer geconfronteerd met een zeer bizarre situatie. Zijn grootmoeder is ontvoerd door een Mexicaans kartel, en hij heeft 3 dagen om haar te bevrijden. Samen met zijn trouwe collega’s beleeft hij extreme avonturen in Parijs, Abu Dhabi en Mexico," luidt de synopsis.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team