Zoeken

Ontroerend afscheid Salima Belabbas van RTL Info

18 januari 2023 - 11:00 - Wereld

©

Vorige zondag heeft Salima Belabbas, de in Marokko geboren presentatrice van RTL Info, met veel emotie en een trillende stem afscheid genomen van de kijkers.

Emotioneel moment bij RTL op zondag. "U weet wellicht dat dit mijn laatste weekend was als presentator van RTL Info. Het spijt me, mijn stem trilt. Dit is het einde van een prachtig avontuur vol emoties," kondigde Salima in de uitzending aan. De Marokkaanse journaliste bedankte al haar collega’s en kijkers voor de mooie televisiemomenten die ze mocht meemaken. "Ik wil graag van deze gelegenheid gebruik maken om al mijn collega’s voor en achter de schermen oprecht te bedanken. En bovenal wil ik jullie uit de grond van mijn hart bedanken om mij bijna vier jaar lang tijdens al deze weekends te mogen vergezellen. Jullie zijn de reden dat we dit prachtige werk kunnen blijven doen, dus bedankt voor alles. Zorg goed voor jezelf, tot ziens."

Lees ook: Laila Harrak, het Marokkaans gezicht van CNN International (video)

Dit afscheid werd ook op internet gepubliceerd. Op de Facebookpagina van Ciné-Télé-Revue reageerden vele mensen. "Het zijn altijd de besten die vertrekken, tot ziens," schreef Guy. "Bedankt voor de vier jaar dat ze het weekendnieuws presenteerde, ze is briljant, lief, uitzonderlijk. Het is jammer dat ze niet als placeholder kan blijven zoals haar collega Simon François, want dat verdiende ze echt. Ik wens haar het allerbeste als journaliste," zei Marylène. "Ik voel me erg verdrietig, ik hou erg veel van Salima, haar glimlach, haar eenvoud, haar perfecte articulatie, haar professionaliteit ... Ik zal haar missen," antwoordde Clotilde.

Lees ook: Danira Boukhriss presenteert ’De repair shop’

In juni 2019 maakt Salima haar debuut bij RTL info. Na afloop van dit avontuur zal ze haar werk als journaliste en verslaggever voortzetten op de redactie van de Belgische zender RTL TVI.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team