Zoeken

Ryanair start vier nieuwe routes naar Marokko

7 augustus 2021 - 17:00 - Economie

©

Ryanair is van plan om vier nieuwe routes naar Marokko te openen vanaf de luchthaven van Lissabon, als onderdeel van het winterprogramma van de Ierse luchtvaartmaatschappij voor 2021.

Ryanair gaat 50 routes en meer dan 250 wekelijkse vluchten vanuit Lissabon lanceren. Daaronder gaan 22 routes naar bestemmingen in onder meer Italië, Marokko, Frankrijk, Spanje, Polen, het Verenigd Koninkrijk, Denemarken en Duitsland, meldt Travel Free. De luchtvaartmaatschappij gaat Lissabon verbinden met Agadir, Oujda, Marrakech en Fez.

Lees ook: Ryanair biedt vluchten van € 19,99 aan naar Marokko

"We zijn verheugd onze uitbreidingsplannen naar Lissabon voor deze winter bekend te maken, met drie extra vliegtuigen op de luchthaven, goed voor een investering van 300 miljoen dollar. Daarnaast zijn er ook nog 22 nieuwe routes naar fantastische bestemmingen in Italië, Marokko, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Polen, Denemarken en Duitsland," zegt Jason McGuiness, commercieel directeur van Ryanair. De Ierse low-cost maatschappij zal deze winter meer Europese korteafstandsroutes exploiteren vanuit Lissabon dan alle andere luchtvaartmaatschappijen.

Lees ook: Ryanair wil nieuwe basis openen in Marokko

"Wij zullen miljoenen bezoekers van en naar Portugal blijven vervoeren, door te investeren in de toeristische sector en het reizen te standaardiseren, terwijl wij tegelijkertijd onze klanten het breedste scala aan routes en de laagste tarieven aanbieden", aldus McGuiness.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team