Zoeken

Ryanair biedt vluchten van € 19,99 aan naar Marokko

31 juli 2021 - 10:40 - Economie

©

Luchtvaartmaatschappij Ryanair is van plan om een nieuwe route naar Marokko te openen vanuit de luchthaven van Beauvais-Tillé, op 70 kilometer van het centrum van Parijs. De lancering van deze route maakt deel uit van het herstelprogramma van het bedrijf voor 2021.

Ryanair heeft haar "herstelprogramma 2021" gepresenteerd. Het programma bestaat uit 45 routes met 174 retourvluchten per week, waaronder nieuwe bestemmingen zoals Corfu (1), Ibiza (2), Marseille (2), Napels (2), Zadar (2) en Zagreb (2) voor het zomerseizoen van 2021. Voor het winterseizoen 2021-2022 staan er 211 vluchten per week gepland, naar 53 bestemmingen waaronder 10 nieuwe: Malaga (2), Amman (2), Riga (2), Santander (2), Helsinki (2), Liverpool (2), Agadir (3), Tallinn (3), Turijn (3) en Gdansk (3), meldt Air journal. De Ierse lowcost maatschappij verkoopt nu al tickets aan de prijs van € 19,99 voor reizen tot eind maart 2022, te boeken op haar website op zondag 1 augustus vóór middernacht.

Lees ook: Ryanair wil nieuwe basis openen in Marokko

"Als Europa’s grootste luchtvaartmaatschappij zijn we verheugd om het herstel en de groei van onze nieuwe basis in Parijs Beauvais in te leiden, en dat ondanks de uitdagingen van de Covid-19 pandemie. Dankzij effectieve vaccinatieprogramma’s zal het Franse luchtverkeer zich naar verwachting vanaf deze zomer sterk blijven herstellen," aldus Dara Brady, marketingdirecteur van Ryanair, in een verklaring.

"De opening van nieuwe routes door Ryanair vergroot de mogelijkheden voor passagiers die vanuit de luchthaven van Parijs-Beauvais wensen te vertrekken. Het verheugt ons dat we enerzijds goedkope reizen kunnen aanbieden en anderzijds opnieuw de meerwaarde kunnen aantonen van onze openbare infrastructuur voor lokale en regionale dynamieken", aldus Michel Peiffer, voorzitter van de raad van bestuur van de luchthaven SAGEB-Paris Beauvais.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team