Zoeken

Ryanair hervat vluchten naar Marokko

3 februari 2022 - 19:40 - Economie

©

Ryanair heeft de hervatting van vluchten naar Marokko aangekondigd, zodra het Marokkaanse luchtruim weer opengaat. De luchtgrenzen zijn sinds 29 november gesloten om de verspreiding van de nieuwe omikronvariant in te dammen en gaan op 7 februari weer open.

Ryanair schortte in januari al zijn vluchten naar Marokko op, wegens de reisbeperkingen in verband met de coronacrisis. Op haar website staat nu dat de vluchten tussen Beauvais en Marrakech op 8 februari zullen worden hervat.

Lees ook: Ryanair blijft toch in Marokko

De Ierse lagekostenluchtvaartmaatschappij heeft tot nu toe nog geen officiële aankondiging gedaan om nadere bijzonderheden te verstrekken over haar vluchtschema, van en naar het koninkrijk.

Lees ook: Ryanair overweegt Marokkaanse markt te verlaten

Op haar website maakt Ryanair wel bekend dat ze cadeaubonnen voor haar klanten heeft gepland, op "enkele dagen van het meest romantische evenement van het jaar". De luchtvaartmaatschappij biedt "het perfecte last minute cadeau" aan voor degenen "die indruk willen maken op hun geliefde op deze Valentijnsdag". "Vlieg naar de romantische bestemming van je keuze uit het Ryanair-netwerk van meer dan 230 bestemmingen in 37 landen" voor slechts 25 euro, aldus de Ierse luchtvaartmaatschappij.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team