Zoeken

Royal Air Maroc: "Heenvlucht gemist? Retourticket automatisch geannuleerd"

4 juli 2021 - 18:20 - Marokkanen in het buitenland

©

Luchtvaartmaatschappij Royal Air Maroc (RAM) heeft een waarschuwing afgegeven over haar retourtickets. Op deze manier worden wereld-Marokkanen erop attent gemaakt dat de terugvlucht van hun ticket automatisch wordt geannuleerd als er geen gebruik wordt gemaakt van de heenvlucht.

Royal Air Maroc heeft de waarschuwing via Twitter onder haar klanten verspreid. "Naar aanleiding van een aantal veelgestelde vragen op Twitter over hetzelfde onderwerp, willen we je laten weten dat als je je heenvlucht mist, de terugvlucht automatisch wordt geannuleerd", schreef de luchtvaartmaatschappij in een post op het sociale platform.

Lees ook: Royal Air Maroc lanceert 11 nieuwe routes naar Europa

De waarschuwing van Royal Air Maroc leverde veel negatieve reacties op van klanten die meer behoefte hebben aan informatie over tickets en vliegroutes. "Publicaties die nutteloos zijn! Wij willen tickets voor 150 euro!", reageerde een verontwaardigde klant. "We willen weten of er vluchten van Parijs naar Oujda komen, want ik heb de indruk dat Royal Air Maroc alleen Casablanca kent! Dit willen we weten, in plaats van ons te laten wachten. Ik vind het oneerlijk om deze informatie niet te geven", schreef een andere klant.

De nationale luchtvaartmaatschappij heeft de prijzen van haar tickets verlaagd op instructie van Koning Mohammed VI om het de Marokkaanse diaspora zo makkelijk mogelijk te maken om deze zomer naar Marokko te reizen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team