Zoeken

Royal Air Maroc lanceert 11 nieuwe routes naar Europa

3 juli 2021 - 10:40 - Economie

┬ę

Royal Air Maroc heeft donderdag de opening aangekondigd van 11 nieuwe routes tussen het koninkrijk en grote Europese steden, om tegemoet te komen aan de grote vraag van deze zomer. In totaal zijn er 1400 extra vluchten gepland.

De Marokkaanse luchtvaartmaatschappij versterkt haar aanbod om aan de grote vraag tijdens deze zomer te kunnen voldoen. De maatschappij heeft op haar Twitter-account de lancering aangekondigd van 11 nieuwe rechtstreekse routes tussen Marokkaanse steden en grote Europese steden vanaf begin juli. Er zijn 1400 extra vluchten beschikbaar met een capaciteit van meer dan 220.000 zitplaatsen.

Lees ook: Aanbiedingen Royal Air Maroc binnen recordtijd uitverkocht

De route Casablanca-Napels (heen en terug) gaat van start vanaf 6 juli. Andere routes zoals Tanger-Lyon, Nador-Eindhoven, en 7 nieuwe routes van Fez naar Amsterdam, Brussel, Lyon, Toulouse, Montpellier, Bordeaux en Marseille staan ook op de planning.

Royal Air Maroc kondigt ook de versterking aan van de routes Fez-Parijs, Tanger-Parijs, Tanger-Amsterdam, Tanger-Brussel, Nador-Dusseldorf en Nador-Frankfurt, evenals de versterking van de vluchtprogramma’s van Oujda naar Parijs met 21 frequenties per week, naar Brussel met 6 frequenties per week en naar Marseille met 4 frequenties per week.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team