Zoeken

Aanbiedingen Royal Air Maroc binnen recordtijd uitverkocht

22 juni 2021 - 19:40 - Marokko

©

De vliegtickets die luchtvaartmaatschappij Royal Air Maroc (RAM) op maandagochtend heeft aangeboden, waren binnen de kortste keren uitverkocht. Enkele uren nadat de tickets op de website waren geplaatst, was het al niet meer mogelijk om te boeken.

Op de Twitterpagina van Royal Air Maroc, laat de luchtvaartmaatschappij weten dat de tickets in een recordtijd zijn verkocht. "Alle tickets voor de laatst toegevoegde extra vluchten zijn in een recordtijd uitverkocht. Onze teams zijn bezig om regelmatig meer tickets aan te kunnen bieden."

Lees ook: Royal Air Maroc heeft slecht nieuws voor haar klanten

De vraag naar tickets in de zomerperiode is enorm, met name voor de maanden juli en (eind) augustus. Royal Air Maroc kondigde extra vluchten aan tussen Marokko en tien verschillende Europese steden. Daar bleek de vraag naar tickets het grootst te zijn.

Royal Air Maroc wil aan de enorme vraag voldoen en is bezig om extra vluchten aan te kunnen bieden. Zij geven aan dat reizigers regelmatig moeten kijken of er nieuwe vluchten beschikbaar zijn, zodat ze kunnen profiteren van de fikse korting op de vliegtickets deze zomer.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team