Zoeken

Regragui en Charai strijden om Ilias Akhomach voor Marokko

26 februari 2024 - 14:00 - Sport

©

Bondscoach Walid Regragui wil Ilias Akhomach van Villarreal oproepen voor de vriendschappelijke wedstrijden van Marokko tegen Angola en Mauritanie in maart. De talentvolle middenvelder wordt echter ook begeerd door Issam Charai, bondscoach van de Marokkaanse olympische ploeg, voor de Olympische Spelen in Parijs 2024.

Regragui hoopt dat Akhomach zich aansluit bij de selectie voor de trainingsstage in aanloop naar de duels met Angola (22 maart) en Mauritanie (26 maart) in Agadir. Charai daarentegen rekent op de ervaring van Akhomach voor het trainingskamp in Ankara, Turkije, ter voorbereiding op de Olympische Spelen.

Lees ook: Marokkaanse voetballer Ilias Akhomach weigert eerbetoon aan Israël

Ilias Akhomach staat open voor beide teams, zo meldt een bron dichtbij de speler. Hij nam recent deel aan de wedstrijden van de olympische ploeg tegen Denemarken en de Verenigde Staten in Murcia. Akhomach is trots om voor Marokko te spelen, maar zijn prioriteit ligt bij een deelname aan de Olympische Spelen.

Lees ook: Ilias Akhomach opgeroepen door Spaans elftal

De jonge middenvelder beseft dat zijn tijd met de nationale ploeg later zal komen. Regragui en Charai zullen afstemmen hoe ze Akhomach het beste kunnen integreren in hun teams, met respect voor de keuzes van de speler.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team