Zoeken

Nieuwe doelman voor de Atlas Leeuwen?

27 februari 2024 - 11:00 - Sport

©

Walid Regragui is op zoek naar versterkingen voor zijn team. Hij heeft zijn oog laten vallen op verschillende spelers, waaronder Alaa Bellaarouch, de keeper van Straatsburg die in de Ligue 1 uitblinkt.

De 22-jarige Bellaarouch zou de derde keeper van de Atlas Leeuwen kunnen worden, naast Yassine Bounou en Munir El Kajoui, die in de Saoedische competitie spelen. Regragui is onder de indruk van de prestaties van de doelman in de Franse Ligue 1 en zou hem willen uitnodigen voor de volgende trainingsstage in maart.

Lees ook: Regragui en Charai strijden om Ilias Akhomach voor Marokko

De bondscoach wil ook andere spelers aantrekken om zijn team te versterken voor de vriendschappelijke wedstrijden in het Grote stadion van Agadir. Op 22 maart 2024 speelt Marokko tegen Angola en op 26 maart tegen Mauritanië. Regragui wil met name de aanvalslinie en de linksbackpositie versterken.

Lees ook: Walid Regragui wil Marokkaans elftal revolutioneren

Walid Regragui overweegt om Youssef En-Nesyri (Sevilla) of Adam Aznou (Bayern München) te selecteren voor de linkerflank. Ilias Akhomach van Villarreal (Spanje) zou de middenveld versterken. Soufiane Rahimi (Al Ain), Mohamed Hrimat (AS FAR), Mourad Batna, Mohamed Bouldini en Abderrazak Hamdallah zijn ook in beeld. Deze spelers hebben zich dit seizoen onderscheiden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team