Zoeken

Rapper Younes Latifi alias Mister You in de gevangenis

26 juli 2022 - 19:40 - Cultuur

©

Rapper Mister You werd gearresteerd op de luchthaven van Orly in Frankrijk en vervolgens opgesloten in de Santé-gevangenis (14ᵉ arrondissement van Parijs). Hij was onderweg naar Marokko om er zijn vakantie door te brengen.

Mister You werd vorige week gearresteerd op de luchthaven van Orly. De 38-jarige rapper was in maart 2021 in Parijs in hoger beroep veroordeeld tot 24 maanden gevangenisstraf, onder voorbehoud van aanpassing, meldt Le Parisien.

Lees ook: Rapper Mister You ontloopt gevangenisstraf

"Het vonnis van 24 maanden dat op 9 maart 2021 door het Hof van Beroep van Parijs werd uitgesproken, is op donderdag 21 juli (2022) ten uitvoer gelegd," bevestigt het parket van Créteil. De 38-jarige rapper werd vervolgd voor het promoten op sociale media van het Caliweed-drugsnetwerk in de Parijse voorsteden in 2019.

Lees ook: Rapper Mister you biedt excuses aan voor drugslied ’La Linea’

Volgens Robin Binsard, de advocaat van Latifi Younès, alias Mister You, heeft hij echter geen brief ontvangen betreffende de wijziging van zijn straf. "De uitvoering van deze straf zonder voorafgaande dagvaarding is een procedurele dwaasheid en een schande op menselijk vlak in een context waarin mijn cliënt drie weken geleden zijn tweeling zag geboren worden. Op 21 september zal in Parijs een hoorzitting over de aanpassing van de straf worden gehouden", aldus de verdediging.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team