Zoeken

Rapper Mister you biedt excuses aan voor drugslied ’La Linea’

18 februari 2021 - 16:00 - Cultuur

©

Rapper Mister You heeft zijn excuses aangeboden voor zijn nieuwe videoclip ’La Linea’. De Marokkaans Franse rapper heeft daarin scénes verwerkt die verwijzen naar de drugshandel in het Spaanse plaatsje La Linea.

In Spanje wordt de zogenoemde narco-rap steeds populairder. Met name in de stad La Linea in het zuiden van het land, is de muzieksoort populair. Na de Netflix documentaire ‘La Linea’ is de stad wereldwijd bekend geworden vanwege de drugshandel die daar hoogtij viert. De Franse rapper verwijst in zijn teksten naar de drugshandel in La Linea. Zijn liedje is vernoemd naar de stad waar ook de videoclip werd opgenomen.

Het nummer kwam op 7 februari uit en heeft inmiddels honderdduizenden views gehad. Mister You nam de clip op in de beruchte wijk La Atunara. Hij is in zijn teksten expliciet over de drugssmokkel tussen Marokko en de Spaanse stad. "Ik ben richting La Linea, stop je film, live uit Tanger, La Gomme (bootsoort, red.) wordt ingeladen." Een ander refrein gaat nog verder: Ik f***de L’OCRTIS (Franse gerechtelijke politie tegen drugshandel, red.)". Het lied omschrijft het proces van de drugshandel in de regio. Van de productie in Marokko tot de levering in Frankrijk.

Mister You is in het verleden al een keer opgepakt voor drugshandel en het aanzetten tot drugsgebruik, meldt La Opinion de Málaga.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team