Zoeken

French Montana dropt "Keep it Real"-videoclip

1 augustus 2022 - 12:20 - Cultuur

©

De Marokkaans-Amerikaanse rapper French Montana heeft de videoclip uitgebracht van "Keep it Real" met rapper EST Gee. Het nummer is afkomstig van het laatste album van French Montana, ’Montenga’, geproduceerd door de legendarische hip-hop producer Harry Fraud.

Op 26 juli bracht French Montana de video uit van het nummer "Keep It Real", een duet met de Amerikaanse rapper EST Gee. De video toont de twee rappers op het dak van een kruidenierswinkel.

Lees ook: French Montana maakt einde aan conflict met 50 Cent

De track is afkomstig van ’Montega’, het nieuwste gezamenlijke album van de 37-jarige rapper en de Amerikaanse platenproducer Harry Fraud. Het album bestaat uit 12 tracks. Naast EST Gee hebben ook artiesten als Rick Ross, Jadakiss en Benny the Butcher meegewerkt aan het album.

Lees ook: French Montana keert drugsgebruik voorgoed rug toe

De release van de nieuwe video volgt op de lancering van het vierde studioalbum van French Montana, getiteld "They got amnesia". "Dit album weerspiegelt mijn persoonlijke traject, dus het is het meest speciale voor mij," zegt French Montana in een verklaring. "God heeft me een nieuwe kans in het leven gegeven en de muziek heeft me genezen. Ik ben mijn medewerkers en fans dankbaar voor hun steun. Ik moest hen eraan herinneren, want je weet dat ze amnesia hebben!"

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team