Zoeken

Rapper French Montana neemt afscheid van luxe villa in Californië

2 juli 2023 - 11:13 - Cultuur

©

French Montana neemt afscheid van zijn prachtig landgoed in Hidden Hills, Californië, volgens een bericht van The New York Times.

De Amerikaanse rapper van Marokkaanse afkomst had de weelderige villa met zeven slaapkamers en negen badkamers, dat zich uitstrekt over bijna 1500 vierkante meter, in 2020 verworven voor een bedrag van 8.425.000 dollar. Vandaag hoopt hij er 22.750.000 dollar voor te krijgen.

Lees ook: French Montana spreekt over zijn idool Tupac

Verscholen in de chique wijk Ashley Ridge, op een terrein van 5660 vierkante meter, werd de villa volledig gerenoveerd door de rapper. Het architectenbureau Iqosa heeft de ruimtes heringericht met kalkstenen vloeren en op maat gemaakte eiken balkenplafonds. Onder de high-end voorzieningen bevinden zich een keuken uitgerust met roestvrijstalen Viking-apparatuur, een bar, een basketbalveld, een bioscoop en een wijnkelder.

De hoofdslaapkamer heeft een dubbele open haard, een zithoek en twee grote kleedkamers. De tuin, toegankelijk vanuit de ruime woonkamer van 372 vierkante meter via glazen deuren, heeft een prachtig zwembad, een spa en een buitenkeuken, om maar enkele van de faciliteiten te noemen.

Lees ook: "For Khadija": French Montana brengt eerbetoon aan moeder (video)

French Montana, Karim Kharbouch van zijn echte naam, werd in Marokko geboren. Hij maakte carrière in de Verenigde Staten waar hij als tiener emigreerde. Hij richtte de labels Coke Boys Records en Cocaine City Records op en boekte succes met hits als "Pop That" en "Unforgettable". Onlangs werd de documentaire "For Khadija", genoemd naar zijn moeder, uitgebracht. De documentaire gaat over het leven van de rapper en ging in première op het Tribeca Film Festival.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team