Zoeken

French Montana kondigt nieuwe mixtape "Mac & Cheese 5" aan

28 november 2023 - 11:00 - Cultuur

©

De Amerikaanse rapper met Marokkaanse roots French Montana, heeft de release van zijn nieuwste mixtape "Mac & Cheese 5" aangekondigd.

🗓️‼️LETS FINISH WHAT WE STARTED
📰This one for the books !

Deze nieuwste toevoeging aan het "Mac Wit Da Cheese"-project, dat in 2009 van start ging, zal officieel uitkomen op 5 januari 2024. Dit nieuws deelde French Montana vrijdag via zijn Instagram-account, waarbij hij een teaser voor de mixtape en een nieuwe muziektrack onthulde. "Mac n cheese 5 january 5th 🗓️‼️LETS FINISH WHAT WE STARTED", schreef de rapper in een bericht bij de video.

Lees ook: French Montana viert Marokkaanse roots voor 39ᵉ verjaardag

French Montana, bekend van hits als "Unforgettable", vierde onlangs zijn 39ste verjaardag met een feest in Marokkaanse stijl in zijn privéresidentie in Hidden Hills. Het evenement, genaamd Moroccan Nights, was een eerbetoon aan zijn Marokkaanse erfgoed, compleet met exotische dieren en een uitbundige Marokkaanse decoratie. Grote namen uit de muziek- en entertainmentindustrie, waaronder Travis Scott, Offset en Chris Brown, genoten van optredens van oosterse danseressen en Marokkaans geïnspireerde maaltijden.

Lees ook: Privévliegtuig French Montana doorzocht in Colombia (video)

French Montana, geboren in Casablanca, ontdekte op 13-jarige leeftijd de hiphopcultuur in de Bronx, New York. Zijn carrière ging echt van start met de release van de Cocaine City-serie van straat-DVD’s en zijn samenwerking met Max B. Nadat hij tekende bij Diddy’s Bad Boy Records, won hij aan nog meer populariteit. Zijn hits zoals "Pop That" en het 10-voudig platina en Diamant gecertificeerde "Unforgettable" domineerden de hitlijsten. Zijn studioalbums, zoals "Excuse My French" en "Jungle Rules", waren commercieel succesvol en kritisch geprezen, mede dankzij samenwerkingen met artiesten als Drake, Lil Wayne en Rick Ross.

Bladna.nl