Zoeken

French Montana weigert 20 miljoen dollar

13 augustus 2023 - 12:00 - Cultuur

©

French Montana heeft een contract getekend met Gamma, na een aantrekkelijk aanbod van 20 miljoen dollar te hebben afgewezen. Eerder werkte de Marokkaans-Amerikaanse rapper samen met grote labels zoals Epic en Interscope in de VS, en onafhankelijken zoals Empire.

"Ik ken French al meer dan 10 jaar en ben erg blij dat hij zich bij ons bedrijf voegt, want hij is een echte multidisciplinaire artiest die past binnen de filosofie van Gamma," verklaarde Larry Jackson, medeoprichter en CEO van Gamma. Hij prees ook French Montana’s documentaire ’For Khadija’ en zijn nieuwe single ’Good Summer’, die de tijdloze charme van Wayne Wonder’s iconische hit ’No Letting Go’ combineert met de aanstekelijke groove van Nuskie’s ’New Orleans Bounce’. "French Montana is naar mijn mening ook de beste A&R hip-hop van het laatste decennium. Zijn vermogen om het beste uit zijn artiesten en producenten te halen, is ongeëvenaard. Hij verrast me steeds weer met zijn muzikale richting en zijn vermogen om hit na hit te produceren, allemaal diamant gecertificeerd. Hij is echt getalenteerd," voegde Jackson eraan toe.

Lees ook: Rapper French Montana heeft hilarisch advies voor Kylian Mbappé (foto)

French Montana weigerde een overeenkomst van 20 miljoen dollar om onafhankelijk te blijven in samenwerking met Gamma en zijn distributietak Vydian, meldt Digital Music News, zonder de naam van het bedrijf te specificeren. "Larry, Breyon [Prescott] en ik kennen elkaar al lang," zei de drievoudig Grammy-winnaar. "Wat hij door de jaren heen bij Apple heeft opgebouwd, is ongeëvenaard in de muziekindustrie, en daarom heb ik bij Gamma getekend. De vooruitgang die ze al hebben geboekt sinds hun lancering is verbazingwekkend, vooral de innovatieve manier waarop ze Afrikaanse artiesten en hun muziek benaderen."

Lees ook: Rapper French Montana neemt afscheid van luxe villa in Californië

Gamma, gelanceerd aan het begin van het jaar, is een multimediaplatform dat prioriteit geeft aan artiesten door creatieve en commerciële diensten aan te bieden in alle artistieke en commerciële formaten. Het heeft partnerships afgesloten met Snoop Dogg en het label Death Row, Rick Ross, Naomi Campbell en The Shade Room.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team