Zoeken

French Montana viert Marokkaanse roots voor 39ᵉ verjaardag

12 november 2023 - 17:00 - Cultuur

©

De Amerikaanse rapper French Montana heeft zijn 39e verjaardag groots gevierd met een eerbetoon aan de Marokkaanse cultuur en keuken. Het evenement, genaamd ’Moroccan Nights’, vond plaats op zijn privé-eigendom in Hidden Hills. De locatie was rijk versierd met Marokkaanse decoraties, waaronder een verzameling dieren zoals geiten, zebra’s en kamelen. Volgens The Source was het een levendige weergave van de Marokkaanse cultuur.

De avond werd verder opgeluisterd door de aanwezigheid van vooraanstaande figuren uit de Amerikaanse muziek- en entertainmentindustrie, waaronder Travis Scott, Offset, Chris Brown en Zack Bia. Ook El Gara Gayn Castel, de oprichter van El Gara Gayn Clothing, was aanwezig. De gasten genoten van een optreden van oriëntaalse danseressen en proefden van heerlijke Marokkaans-geïnspireerde gerechten.

Lees ook: Wat is het fortuin van French Montana?

French Montana, geboren als Karim Kharbouch in Casablanca, verhuisde op 13-jarige leeftijd naar de Verenigde Staten. Hij vestigde zich in de Bronx, waar hij de hip-hop cultuur leerde kennen. Zijn carrière kwam echt op gang na de release van de Cocaine City series of street DVD’s en een samenwerking met Max B. Zijn contract bij Bad Boy Records van Diddy katapulteerde hem naar grotere bekendheid. Hits zoals "Pop That" en "Unforgettable" domineerden de hitlijsten en zijn studioalbums, zoals "Excuse My French" en "Jungle Rules", werden goed ontvangen. Zijn samenwerkingen met artiesten als Drake, Lil Wayne en Rick Ross versterkten zijn status in de rapindustrie.

Lees ook: Privévliegtuig French Montana doorzocht in Colombia (video)

Naast zijn muzikale carrière is French Montana ook actief in de gezondheids- en welzijnssector en de mode-industrie. Hij staat bekend om zijn filantropische projecten, vooral in Afrika. Zo heeft hij bijgedragen aan medische faciliteiten in Oeganda en educatieve projecten. Hij heeft ook 100.000 dollar gedoneerd aan slachtoffers van de verwoestende aardbeving in Marokko op 8 september. Onlangs kondigde hij aan dat hij een optreden zal geven in het Mohammed V-complex in Casablanca om zijn verjaardag in Marokko te vieren samen met zijn fans. De winst van het concert is eveneens bestemd voor de slachtoffers van de aardbeving in Al Haouz.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team