Zoeken

Slakken en paardrijden: French Montana herontdekt Casablanca (video)

7 februari 2024 - 22:00 - Cultuur

©

De Amerikaans-Marokkaanse rapper French Montana heeft onlangs genoten van een nachtelijk avontuur in zijn geboortestad Casablanca.

Tijdens zijn verblijf in de stad maakte French Montana een rit te paard in de omgeving van de Morocco Mall, waarbij hij pauzeerde om slakken te eten bij een kraampje langs de zeedijk van Casablanca. De momenten werden vastgelegd en door de rapper op sociale media gedeeld.

Lees ook: French Montana viert Marokkaanse roots voor 39ᵉ verjaardag

French Montana, geboren op 9 november 1984 in Casablanca, verhuisde op 13-jarige leeftijd naar de Verenigde Staten en vestigde zich in de Bronx, New York. Daar raakte hij verzeild in de hiphopcultuur en maakte hij mixtapes en street DVD’s in samenwerking met underground artiesten.

Zijn carrière nam een vlucht met de release van de Cocaine City series of street DVD’s en een samenwerking met Max B, waardoor hij in de schijnwerpers van de muziekindustrie kwam te staan. Zijn contract bij Diddy’s Bad Boy Records en hits zoals "Pop That" en "Unforgettable", die meervoudig platina en diamant gecertificeerd zijn, hebben zijn status in de rapwereld bevestigd.

Lees ook: Aardbeving Marokko: French Montana doneert 100.000 dollar

Naast zijn muzikale successen, is French Montana ook actief in de gezondheids- en welzijnsindustrie en de modewereld. Hij staat bekend om zijn carritatieve projecten, met name in Afrika, waar hij onder andere medische faciliteiten in Oeganda en onderwijsprojecten heeft gefinancierd. Zijn donatie van 100.000 dollar aan de slachtoffers van de verwoestende aardbeving in Marokko op 8 september getuigt van zijn betrokkenheid bij humanitaire zaken. In november eerde hij nog de Marokkaanse keuken en cultuur tijdens de viering van zijn 39ste verjaardag, een evenement dat werd bijgewoond door vooraanstaande figuren uit de Amerikaanse muziekindustrie.

https://www.instagram.com/frenchmontana/p/C3A9UZEp8jT/

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team