Zoeken

Promotie voor agent wiens verkoold lichaam in Had Soualem werd ontdekt

5 maart 2023 - 23:00 - Marokko

©

Volgens een verklaring van de Nationale veiligheidsdienst (DGSN) is er postuum promotie verleend aan een politiefunctionaris wiens verkoold lichaam enkele dagen geleden in Had Soualem is aangetroffen.

De gerechtelijke politie van Casablanca heeft een onderzoek ingesteld naar de zaak. De politieagent verdween na het einde van zijn dienst op woensdag 1 maart. Zijn bodycam en bril werden gevonden met bloedsporen. Na de vondst werd onmiddellijk een zoekactie ingesteld. Het verbrande lichaam van de agent werd iets later in een riool nabij Douar Lkhadara gevonden.

Lees ook: Politieagent doodgestoken in Safi

Na deze tragedie heeft de DGSN de centrale diensten opgedragen om een uitzonderlijke promotie in te schrijven op het professionele register van de overleden politiefunctionaris. Deze promotie houdt rekening met zijn loopbaan en zal positieve gevolgen hebben voor zijn familie en rechthebbenden.

Lees ook: Politieagenten viral na ceremonieel plooien gevallen Marokkaanse vlag (video)

Het onderzoek naar de omstandigheden van de verdwijning en dood van de politieagent is nog aan de gang en gebeurt onder toezicht van het parket. De DGSN verzekert dat de verantwoordelijken conform de wet gestraft zullen worden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team