Zoeken

Politie jaagt op moordenaars verbrande agent in Marokko

11 maart 2023 - 07:00 - Marokko

©

De zoektocht naar de moordenaars van een politieagent uit Errahma, wiens lichaam verbrand werd teruggevonden, gaat door. In het kader van het onderzoek dat wordt uitgevoerd door de gerechtelijke politie (BNPJ) en de inlichtingendienst (DGST), zijn verschillende verdachten gearresteerd in Berrechid, Tanger en Saidia.

Dankzij het geolocatiesysteem, de eerste resultaten van het onderzoek en de aanwijzingen gevonden op de plaats van de misdaad, hebben de veiligheidsdiensten maandag en dinsdag verdachten gearresteerd in Berrechid, Saidia en Tanger, meldt Assabah.

Lees ook: Promotie voor agent wiens verkoold lichaam in Had Soualem werd ontdekt

De eerste arrestanten zijn twee broers uit Deroua die sinds enkele dagen in een appartement in Saidia verbleven. Vervolgens doorzochten de onderzoekers een boerderij in de provincie Berrechid, waar drugs werden gevonden. De eigenaar van de boerderij, die in Tanger werd opgepakt, zou in contact zijn geweest met de twee broers die in Saidia werden gearresteerd en bekenden zijn in het drugsmilieu. Dinsdag omsingelde de politie ook een appartement in Deroua, waar twee personen verbleven.

Meerdere mensen waren zaterdag al in dezelfde stad gearresteerd en vrijgelaten na te zijn verhoord. De politie is nu op zoek naar een drugsdealer die actief is tussen Deroua en Mediouna.

Lees ook: Nieuwe ontwikkelingen in onderzoek naar in Casablanca vermoorde politieman

De politie heeft het onderzoek geïntensiveerd in de as Soualem-Daroua-Casablanca, met name in Ain Kdid, Sahel Ouled Hriz waar het verbrande lichaam van de politieagent werd gevonden, tot Ouled Saleh waar bloedsporen werden ontdekt en Bouskoura waar zijn auto in brand werd gestoken.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team