Zoeken

Prinses Maria Laura met Frans Marokkaanse droomprins getrouwd

11 september 2022 - 19:00 - Wereld

©

Ondanks het overlijden van Koningin Elizabeth II heeft de Belgische koninklijke familie besloten het huwelijk van prinses Maria Laura en haar Frans Marokkaanse verloofde William Isvy, op zaterdag 10 september door te laten gaan.

Het burgerlijk huwelijk vond zaterdagochtend plaats in het Brusselse stadhuis en duurde een half uur, in het bijzijn van de familie. Voor deze ceremonie viel prinses Maria Laura op met haar minijurk die een kleine 2600 euro kostte. Een opmerkelijke keuze voor een Belgische prinses.

Lees ook: Belgische prinses Maria Laura gaat met Franse Marokkaan trouwen

Op het kerkelijk huwelijk in het Sint-Michiels en Sint-Goedelekathedraal steeg het aantal gasten aanzienlijk. Ongeveer 500 gasten waren uitgenodigd voor de diens die 1 uur en 15 minuten duurde. Maria Laura droeg een op maat gemaakte jurk van ontwerpster Vivienne Westwood, met een sleep van vier meter lang.

Vanwege de nauwe banden van de Belgische en de Britse koninklijke familie werd tijdens de religieuze ceremonie een moment van gebed en bezinning gewijd aan koningin Elizabeth II.

Lees ook: Ouders prinses Maria Laura vol lof over Frans-Marokkaanse schoonzoon

Prinses Maria Laura van België, tweede kind van prinses Astrid en prins Lorenz, en William Isvy, een investeringsbankier in Groot-Brittannië, ontmoetten elkaar in 2015 en kondigden eind 2021 hun verloving aan. William Isvy werd in Parijs geboren van een Frans-Marokkaanse vader en een Britse moeder.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team