Zoeken

Passagiers boos op Air Arabia Maroc

15 december 2023 - 17:30 - Marokko

©

Passagiers van een vlucht van Air Arabia Maroc tussen Casablanca en Venetië in Italië, hebben hun frustratie geuit over de luchtvaartmaatschappij. De oorzaak van hun onvrede was een aanzienlijke vertraging van hun vlucht, gekoppeld aan een gebrek aan communicatie vanuit de luchtvaartmaatschappij.

Vlucht nummer 30471 stond gepland voor donderdag 14 december om 15:20 uur, maar werd onverwachts uitgesteld naar 17:25 uur. Dit tot grote verrassing van de passagiers, waaronder kinderen en ouderen, die al op de luchthaven aanwezig waren. De passagiers bekritiseerden vooral het gebrek aan communicatie vanuit Air Arabia, waarbij ze benadrukten dat geen enkele verantwoordelijke van de luchtvaartmaatschappij aanwezig was om uitleg te geven of klachten in ontvangst te nemen, met name in de internationale zone van de luchthaven.

Lees ook: Ghita Dolla, eerste Marokkaanse pilote bij Air Arabia

Daarnaast uitten de passagiers hun ongenoegen over de hoge kosten die Air Arabia aanrekent voor elke extra kilogram bagage. Een passagiere verklaarde aan Al3omk dat zij 600 dirham moest betalen voor een overgewicht van 5 kg in haar bagage. Ze uitte haar verontwaardiging en riep de luchtvaartmaatschappij op om zijn klantenservice en communicatiebeleid te verbeteren.

Lees ook: Air Arabia Marokko weigert terugbetaling luchthavenbelasting voor gemiste vluchten

Een vergelijkbaar incident vond plaats op dinsdag met een vlucht van Air Arabia van Tanger naar Barcelona vanaf de luchthaven Ibn Battouta. Deze vlucht, die gepland stond voor 15:00 uur, liep een vertraging op van meer dan zeven uur. Ook hier werd er door het personeel van Air Arabia geen uitleg gegeven aan de passagiers, wat leidde tot woede en verontwaardiging.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team