Zoeken

Passagiers woedend na urenlange vertraging vlucht Air Arabia naar Marokko

27 april 2024 - 16:00 - Marokko

©

Een vertraging van een Air Arabia Maroc-vlucht naar Fez heeft donderdag voor veel frustratie gezorgd bij passagiers op de luchthaven van Montpellier. De vlucht, die om 12:30 uur zou vertrekken, vertrok met meerdere uren vertraging.

Passagiers klagen over gebrekkige informatie en communicatie van de luchtvaartmaatschappij. "We hebben geen idee hoe lang deze vertraging nog gaat duren," aldus een passagier uit Montpellier tijdens het wachten op de luchthaven. "We hebben alleen een bericht gekregen van Abdelkader Essdiri van Air Arabia Maroc, die zijn excuses aanbiedt voor het ongemak."

Lees ook: Passagiers Air Arabia Maroc aan lot overgelaten na noodlanding

De luchthaven van Montpellier bevestigde de vertraging en gaf aan dat Air Arabia Maroc verantwoordelijk is voor de communicatie met de passagiers. Ondanks dat de vlucht volgeboekt was, was het vliegtuig om 17:00 uur nog steeds niet vertrokken.

Lees ook: Air Arabia Maroc vliegt rechtstreeks van Tetouan naar Amsterdam

De vertraging zorgde voor extra ongemak voor de passagiers. Air Arabia Maroc heeft geen verdere informatie gegeven over de oorzaak van de vertraging. De vlucht vertrok uiteindelijk om 17h21 met bijna vijf uur vertraging.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team