Zoeken

Passagiers Air Arabia Maroc aan lot overgelaten na noodlanding

11 februari 2024 - 21:00 - Marokko

©

Een vliegtuig van Air Arabia Maroc dat afgelopen vrijdag tussen de Ibn Battuta luchthaven in Tanger en Parijs vloog, ervoer tijdens de vlucht technische problemen, wat leidde tot paniek onder de passagiers.

Volgens passagiers van deze vlucht verliep het opstijgen niet soepel door technische moeilijkheden, waardoor het toestel genoodzaakt was terug te keren. Ondanks meerdere pogingen kon de vlucht niet voortgezet worden, wat resulteerde tot een mislukte landingspoging in Casablanca en uiteindelijk een noodlandingen op de luchthaven van Rabat.

Lees ook: Ramp met vliegtuig Air Arabia ternauwernood voorkomen in Tanger

Na de landing op de luchthaven van Rabat bood Air Arabia Maroc de geschrokken passagiers een maaltijd aan, maar liet hen vervolgens zonder verdere ondersteuning achter. De onverschilligheid van de luchtvaartmaatschappij heeft tot grote frustratie geleid bij de passagiers. Zij bekritiseerden de kwaliteit van de service en beschuldigden Air Arabia Maroc ervan hen als "honden" te behandelen, zonder voldoende aandacht voor hun comfort en veiligheid.

Lees ook: Piloot Ryanair onwel tijdens vlucht naar Marokko, noodlanding in Portugal

De passagiers vonden de reactie van de luchtvaartmaatschappij onacceptabel, met name omdat zij geen informatie kregen over hoe lang de tussenstop zou duren en hoe hun situatie verder afgehandeld zou worden.

Bladna.nl