Zoeken

Vermoeden van ontrouw via WhatsApp leidt tot moord in Marokko

20 juli 2023 - 23:30 - Economie

©

Een vrouw afkomstig uit Sidi Bennour is in de gevangenis van Sidi Moussa in hechtenis genomen voor de moord op haar echtgenoot, die ze verdacht van overspel.

De aanleiding van de moord is een ruzie over WhatsApp. De vrouw was op zoek naar bewijs van de ontrouw van haar man en had gevraagd om zijn telefoon te mogen bekijken. Toen het slachtoffer weigerde, ontstond er een ruzie. De man gooide zijn telefoon kapot zodat de verdachte zijn berichten niet zou kunnen lezen.

Lees ook: Vrouw opgepakt voor overspel met vier minnaars in Youssoufia

Volgens Assabah liep de situatie op dat moment uit de hand. De vrouw greep naar een mes en stak haar man neer. Het slachtoffer overleed aan zijn verwondingen.

Lees ook: Nador: raqi en getrouwde vrouw centraal in overspelschandaal

Rekening houdend met de zwangerschap en shocktoestand van de vrouw, heeft de procureur-generaal van het Hof van Beroep in El Jadida geen reconstructie van de misdaad bevolen. Volgens bronnen dichtbij het onderzoek zal de vrouw worden aangeklaagd voor "slagen en verwondingen met de dood tot gevolg zonder de intentie om te doden", met name omdat het moordwapen zich op de werkplek van haar man bevond.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team