Zoeken

Tetouan: dubbele familiemoord na 10 jaar opgelost

14 juni 2023 - 10:00 - Marokko

©

Een vrouw die in 2012 in Martil werd gearresteerd voor de moord op haar man, wordt er nu ook van beschuldigd in dezelfde periode hun zoon om het leven te hebben gebracht. Ze had het lichaam van haar man in een put naast hun huis gegooid en onlangs werden ook botten van de jongen gevonden.

De vrouw vermoordde haar man 11 jaar geleden. Met de hulp van haar broer gooide ze zijn lichaam in de put naast het huis. Er werd een onderzoek ingesteld en de vrouw en haar broer werden gearresteerd en voorgeleid aan de rechter. De gerechtelijke politie heeft onlangs echter nieuwe botten ontdekt van de zoon van de beschuldigde. Ze wordt ervan verdacht de jongen in dezelfde periode als zijn vader te hebben vermoord, meldt Al Akhbar.

Lees ook: Familie en buren vertellen over familiemoord Tetouan (video)

De botten van de jongen werden aan het forensisch laboratorium van de DGSN overhandigd om zijn leeftijd en de exacte datum van zijn dood te bepalen. De gerechtelijke politie onderzocht de verdwijning van het kind, vlak na de moord op zijn vader. De verdachte en haar broer zitten worden vastgehouden in de gevangenis van Tetouan en zullen worden vervolgd voor deze tweede moord.

Lees ook: Verschrikkelijk familiedrama in Casablanca

De feiten in deze zaak gaan terug tot 2012, toen de vrouw haar man als vermist opgaf bij de politie. Ze beweerde dat ze geen nieuws meer van hem had gehad sinds een persoon, waarvan ze de identiteit niet kende, hem thuis was komen ophalen met een auto. Over haar zoon zei ze dat hij naar het buitenland was gegaan. Elf jaar later werd de misdaad eindelijk ontdekt. En het was de broer en medeplichtige van de vrouw die alles opbiechtte na een ruzie over de erfenis van een stuk land in de buurt van Kenitra.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team