Zoeken

Vrouw opgepakt voor overspel met vier minnaars in Youssoufia

3 december 2022 - 10:00 - Marokko

©

Op maandag 5 december zal in de rechtbank van eerste aanleg in Youssoufia, het proces tegen een getrouwde vrouw en haar vier minnaars van start gaan. Ze werden allen gearresteerd voor "overspel, nachtelijk geweld en het geven van een slecht voorbeeld aan kinderen".

De zaak begon met de aangifte van een man tegen zijn vrouw en haar vier minnaars. Drie van hen waren getrouwd. Buren informeerden de man over de ontrouw van de hoofdverdachte. Er werd een list bedacht. De vrouw maakte gebruik van de afwezigheid van haar man, die ’s nachts werkt, om haar minnaars te ontvangen in de echtelijke woning. Hierbij waren ook de twee kinderen van het echtpaar aanwezig, meldt het dagblad Assabah.

Lees ook: Vrouw en minnaars opgepakt na sextape-chantage in Safi

De val was succesvol. Eenheden van de gendarmerie van Chełm hebben de beschuldigde en haar minnaars op heterdaad gearresteerd. Ze werden in hechtenis genomen en voorgeleid aan de procureur des Konings bij de rechtbank van eerste aanleg, waar ze werden aangeklaagd voor "overspel, nachtelijk geweld en het geven van een slecht voorbeeld aan kinderen".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team