Zoeken

Nador: raqi en getrouwde vrouw centraal in overspelschandaal

7 januari 2023 - 22:00 - Marokko

©

In de rechtbank van eerste aanleg van Driouch bij Nador, is het proces van start gegaan tegen een raqi, een gemeenteraadslid en een getrouwde vrouw. Ze worden beschuldigd van overspel, aanranding, seksuele intimidatie, laster, chantage en het opnemen en publiceren van video’s van personen zonder hun toestemming.

De zaak kwam aan het licht toen een gemeenteraadslid een klacht indiende bij de plaatselijke autoriteiten. Hij beschuldigde een bekende raqi uit Imzouren, die bekend staat om zijn tovenarij in de regio, van het publiceren van een seksueel getinte video waarop hij te zien is samen met een getrouwde vrouw, meldt Assabah.

Lees ook: Marokko: nep-raqi gearresteerd voor seksueel geweld

Uit het voorlopige onderzoek blijkt dat de raqi een poging heeft gedaan om het gemeenteraadslid te chanteren, vooraleer de video te verspreiden. Ook ontdekten de onderzoekers dat de getrouwde vrouw seksuele relaties had met verschillende personen, waaronder de twee mannen. De bedrogen echtgenoot besloot zijn vrouw en haar minnaars aan te klagen.

Lees ook: Marokko: hof oordeelt in rechtszaak ’Raqi van Berkane’

De getrouwde vrouw, de raqi, het gemeenteraadslid en een vierde persoon, werden in het kader van het onderzoek gearresteerd en op 26 december voor het Openbaar Ministerie gebracht. Ze verschenen afgelopen maandag voor de rechtbank van eerste aanleg van Driouch, in de provincie Nador, waar ze vervolgd worden voor overspel, aanranding, seksuele intimidatie, laster, chantage en het opnemen en uitzenden van video’s van personen zonder hun toestemming.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team