Zoeken

Noussair Mazraoui geeft nieuws na zware Covid-besmetting

10 januari 2023 - 09:00 - Sport

©

De Marokkaanse international Noussair Mazraoui heeft veel steun gekregen van zijn fans na het nieuws over het oplopen van Covid-19 tijdens zijn deelname aan het WK 2022 in Qatar. Hij bedankte zijn fans voor hun berichten.

Noussair Mazraoui lijdt aan complicaties na het oplopen van Covid-19 tijdens het laatste WK en zal daarom vier tot zes weken niet in actie kunnen komen. In een verklaring zei Bayern München dat hij medische testen heeft ondergaan die een ontsteking van het hartzakje - het membraan rond het hart - aan het licht brachten en dat hij daardoor het wintertrainingskamp in Qatar zal missen.

Lees ook: Noussair Mazraoui verricht Umrah vóór terugkeer naar Bayern (foto’s)

"Het is natuurlijk een groot verlies dat hij de komende weken niet bij ons zal zijn. Hij krijgt alle tijd om volledig te herstellen. Blessures als deze moeten zo voorzichtig mogelijk worden behandeld", zei Hasan Salihamidzic, sportief directeur van de Beierse club, zaterdag op een persconferentie.

Lees ook: WK-2022: dit zijn de bedragen die Mazraoui en Ziyech doneerden

Toen de Marokkaanse fans van de rechtsback dit vernamen, stuurden ze hem veel steunbetuigingen. De 25-jarige sterspeler uitte zijn dankbaarheid aan hen: "Ik dank jullie, lieve vrienden, voor jullie berichten en zorg voor mezelf na een besmetting met Covid-19. Ik zie jullie snel weer."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team