Zoeken

Noussair Mazraoui, toekomstige imam? (video)

31 maart 2023 - 14:00 - Sport

©

De Marokkaanse international Noussair Mazraoui, die als rechtsback speelt bij Bayern München, heeft in een interview gesproken over zijn nieuwe droom.

"Ik heb besloten om de Koran uit mijn hoofd te leren. Ik wil het begrijpen om het toe te passen in mijn leven en te delen met mijn medemens. Uiteindelijk wil ik imam worden", verklaarde Noussair Mazraoui in een interview met het Nederlandse YouTube-kanaal "Minuut Voor Allah".

Lees ook: Noussair Mazraoui geeft nieuws na zware Covid-besmetting

Noussair Mazraoui vertelde ook dat hij zes maanden geleden begon met het lezen van de Koran. Na de finale van het WK besloot hij de Koran uit zijn hoofd te leren. Tijdens het gebed reciteerde hij slechts enkele Soera’s die hij kende. Hij schaamde zich daarover, waarna hij besloot om verder te gaan en de Koran uit zijn hoofd te leren.

Lees ook: Noussair Mazraoui verricht Umrah vóór terugkeer naar Bayern (foto’s)

Tijdens de uitzending reciteerde hij Soera Ad-Duha. Hij sprak ook over de Umrah en de sensaties die hij ervoer tijdens het volbrengen ervan. "Toen ik de Umrah verrichtte, had ik het gevoel dat ik buiten deze wereld was, in een ander dimensie", zei hij.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team