Zoeken

PSG komt met grote cheque voor Sofyan Amrabat

28 december 2022 - 13:00 - Sport

©

Naar verluidt is Liverpool FC heel dicht bij het contracteren van Sofyan Amrabat. De Franse club PSG positioneert zich echter als serieuze kanshebber en wil de Marokkaanse international zo snel mogelijk contracteren.

De cheque van PSG ligt op tafel en zou kunnen worden verzilverd om Sofyan Amrabat te contracteren. Zijn optreden op het WK 2022 in Qatar heeft indruk gemaakt.

Lees ook: Het advies van Walid Regragui aan Sofyan Amrabat

Na de winterstop zou de 26-jarige middenvelder Fiorentina kunnen verlaten, maar met belangstelling van verschillende Europese clubs is het nog niet duidelijk waar hij heen zal gaan. Onder de geïnteresseerden zijn Olympique Marseille, PSG, Atlético Madrid, Tottenham en Liverpool.

Lees ook: Liverpool doet bod op Sofyan Amrabat

In de media werd gemeld dat de Atlas Leeuw liever naar PSG zou gaan dan naar Liverpool. De Reds zouden echter vergevorderd zijn in de onderhandelingen en een interessante bod hebben gedaan. Sofyan Amrabat zou onder meer zijn salaris verdubbelen als hij naar de Engelse club verhuist. Volgens gespecialiseerde websites is de Marokkaanse speler 25 miljoen euro waard, maar Fiorentina wil minstens 40 miljoen euro om hem te laten gaan.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team