Zoeken

Nora Gharib in tranen tijdens wals in ’Dancing with the Stars’ (video)

14 december 2021 - 12:00 - Cultuur

©

In de tweede aflevering van ’Dancing with the stars’, eindigde turnster Nina Derwael bovenaan het klassement in de eerste liveshow, maar de 28-jarige Marokkaans-Belgische Nora Gharib haalde de hoogste score van de avond.

Nora en Adrian brachten deze week een emotionele Weense wals in Dancing with the stars. De choreografie zet een relatie neer die stukloopt en dat woog soms zwaar op Nora die daardoor geconfronteerd werd met de periode waarin haar relatie met haar ex-man stukliep. "Het blijft moeilijk," zegt ze in Het Belang van Limburg.

Lees ook: Nora Gharib en Anson Ansare gaan scheiden

Gharib zag de Weense wals eigenlijk in eerste instantie niet zitten. "Ik had vooraf ook het verkeerde idee van die dans. Ik wist eigenlijk niet zo goed wat die inhield en hoopte dat ik die niet moest doen. Dat leek mij zoiets doods. Ik dacht niet dat we er iets mee konden vertellen, want je zweeft zomaar wat over de vloer. Maar ik heb het zo hard onderschat en het heeft integendeel heel veel emoties naar boven gebracht."

Tijdens de repetities werd Nora Gharib emotioneel, de actrice besliste eerder dit jaar te scheiden van haar echtgenoot. "Vier dagen geleden was dit niet hoe het eruitzag. Om de een of andere reden wou ik mij niet inleven. Ik denk dat ik die emoties afblokte. Maar Adrian, die trouwens een topchoreo in elkaar heeft gestoken, bleef mij pushen en aanmoedigen. Ik heb daarvan wakker gelegen omdat ik dacht dat ik hem teleurstelde. Dus dan ben ik er gewoon keihard voor gegaan. Ik dacht: fuck it, we laten die emoties gewoon allemaal los."

Lees ook: Nora Gharib wil geen foto’s van dochter Chams op social media

Jurylid Jan Kooijman vond de choreografie waanzinnig mooi en ook jurylid Wim Vanlessen was onder de indruk van Nora’s prestatie. Nora kreeg uiteindelijk 32 punten van de jury, evenveel als Nina Derwael vorige week. “Zot hé! Ik had tijdens de generale repetitie iedereen zijn dans gezien en er waren er enkele tussen waarvan ik dacht: die gaan de hoogste score hebben. Dus ik had echt niet verwacht dat wij het gingen zijn. Iedereen doet het zo goed en verbetert ook heel hard."

Bekijk hieronder de wals van Nora Gharib en Adrián Barinaga (7e minuut)

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team