Zoeken

Nora Gharib en Anson Ansare gaan scheiden

2 juli 2021 - 20:20 - Cultuur

©

Actrice Nora Gharib en haar echtgenoot Anson Ansare hebben besloten om uit elkaar te gaan. Nora maakte dit op 1 juli zelf bekend via een foto op haar Instagramaccount.

Zangeres en actrice Nora Gharib en Anson waren in totaal twaalf jaar samen en maakten als koppel heel wat mee. Zo waren met name de ouders van Nora niet blij met hun relatie, vertelde ze destijds in Story. "Mijn ouders hadden niets tegen Anson persoonlijk, maar ze hadden me graag met een Marokkaan samen gezien. Ze hadden het gevoel dat het niet zou lukken door onze cultuurverschillen." Het Laatste Nieuws schrijft dat Anson zich uiteindelijk tot de islam bekeerde. Toch duurde het zes jaar voor haar ouders Anson aanvaardden, al begrijpt Nora hen ook wel. "Al heb ik het er wel lastig mee gehad", vertelde ze vorig jaar. "Op m’n achttiende ben ik alleen gaan wonen. Ik heb m’n spullen gepakt en ben weggegaan en leefde van een leefloon. Ik heb een jaar m’n ouders en zussen niet gezien. Haar rood gekleurd, tattoo gezet, allemaal dingen die thuis niet mochten."

Lees ook: Nora Gharib wil geen foto’s van dochter Chams op social media

In maart van vorig jaar kondigde de actrice aan dat ze zwanger was van haar eerste kindje. "Ik kan dit niet langer geheim houden", schreef Nora destijds bij een foto waarop ze haar zwangere buik omarmde. Nora beviel drie maanden later van een dochtertje, Chams. "Dat betekent ’zon’. We zijn gezegend", schreef ze destijds op sociale media. Inmiddels is het kleine meisje één jaar oud en deelde Gharib een week geleden nog enkele foto’s van haar verjaardag op Instagram.

Nora laat nu weten dat ze niet langer een koppel vormt met Anson. "Vandaag is het de dag waarop we meedelen dat onze wegen scheiden", schrijft Gharib op Instagram. "Een hele tijd geleden hebben we samen besloten om, met heel veel liefde en respect voor elkaar, te gaan voor onze onvoorwaardelijke vriendschap. Dankzij onze prachtige dochter zijn we voor eeuwig met elkaar verbonden. Zij zal altijd op de eerste plaats staan. Als het over Chams gaat, blijven Anson en ik het allerbeste team. En dat voor het leven." Daarnaast bedankt Nora iedereen voor alle liefde en steun die ze kreeg tijdens deze moeilijke periode en vraagt ze hen ook om haar in de komende periode de nodige rust en privacy te geven.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team