Zoeken

Nora Gharib hekelt giftige reacties na vieren WK-zege Marokko

14 december 2022 - 20:00 - Cultuur

©

Marokko maakt indruk op het WK in Qatar. De Atlas Leeuwen wonnen eerder van de Rode Duivels en staan inmiddels in de halve finale. Elke zege wordt groots gevierd in Belgische steden en ook zangeres en presentatrice Nora Gharib is van de partij.

Nora Garib liet via haar sociale media weten dat ze enorm blij is met de prestaties van Marokko en dat ze mee feest viert, schrijft showbizz24. Daarop volgde, tot haar grote verbazing, een berg negatieve en kwetsende commentaren.

Lees ook: Nora Gharib in tranen na overlijden Rayan

De 28-jarige actrice en presentatrice is hier woedend over. "Ik snap niet hoe je bij een positieve post, een positieve gebeurtenis, de moeite doet om een zure reactie te plaatsen", schreef ze in een story op Instagram.

Lees ook: Nora Gharib blikt terug op haar allereerste studio

"Iedereen over dezelfde kam scheren. Appelen met peren vergelijken. Geloof me, het is zoveel leuker om positief in het leven te staan. Moet je eens proberen. Die mensen die me volgen om dit soort haatreacties te plaatsen, openbaar of in mijn dm’s, ontvolg me maar want ik verwijder negativiteit anders zelf wel. Ik ga verder genieten van deze prachtige historische momenten. Yallah bye", aldus Nora Gharib.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team