Zoeken

Nieuwe vriend Amel Bent verdacht van afpersing

15 juni 2023 - 13:00 - Cultuur

©

De nieuwe vriend van zangeres Amel Bent zit sinds vorige week in de gevangenis en wordt onderzocht in verband met een afpersingszaak waarbij grote Parijse criminelen betrokken zijn.

De verdachte werd op 19 januari gearresteerd na een gezamenlijke actie van de eenheid voor financieel onderzoek (BRIF) en de anti-bendevormingsbrigade waarbij zes grote Parijse criminelen werden gearresteerd, waaronder Nordine Mansouri alias La Gelée, en Ihmed Mohieddine bekend als Jo, die in het politieregister stonden. Ze worden beschuldigd van pogingen om geld af te persen van een aantal bedrijven in de Parijse regio, gespecialiseerd in luxe goederen, meldt Le Parisien.

Lees ook: Amel Bent bevallen van derde kindje

De nieuwe vriend van de zangeres wordt ervan beschuldigd deel uit te maken van deze criminele bende, waarvan de leden hun slachtoffers in het oog hielden om hen daarna van hun bezittingen te beroven (contant geld, luxe geschenken en andere). De vriend van Amel Bent zou deel uitmaken van het team van de criminele bende die verantwoordelijk is voor het "operationele" deel van het plan. Hij wordt ervan beschuldigd de beoogde ondernemers rechtstreeks te hebben bedreigd om hen af te persen. Er kunnen nog meer arrestaties worden verricht in verband met deze zaak.

Lees ook: The Voice: hoeveel kost de prachtige jurk van Amel Bent?

De in Marokko geboren zangeres heeft duidelijk pech met de mannen in haar leven. Haar voormalige partner Moussa zit momenteel vast in afwachting van zijn proces. Hij wordt verdacht van het doodschieten van een kennis in Pantin over een financieel geschil.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team