Zoeken

Amel Bent bevallen van derde kindje

11 april 2022 - 16:20 - Cultuur

©

De Frans-Marokkaanse zangeres Amel Bent is deze week bevallen van haar derde kind. Ze is reeds moeder van twee dochters, Sofia (6) en Hana (4), en heeft er nu een zoontje bij.

Amel Bent maakte het blijde nieuws op 7 april op haar Instagram-account bekend. "Blij en ontroerd om de geboorte van mijn kleine prins aan te kondigen. Fit en gezond dankzij God," schreef ze in een post. Ze bedankte haar fans voor hun "liefdevolle en vriendelijke berichten tijdens haar zwangerschap".

"Nu eerst een beetje rust en veel knuffels, vooraleer we elkaar opnieuw kunnen ontmoeten. Love," voegde de 36-jarige zangeres eraan toe. Ze voegde ook nog twee foto’s van de pasgeborene toe aan de publicatie. Amel Bent is sinds 2014 getrouwd met Patrick Antonelli. Ze vertelde ooit over hem dat hij een goede man, een trouwe vriend en een uitzonderlijke vader is. Na hun huwelijk op 15 juni 2015 in het stadhuis van Neuilly-sur-Seine, is Amel Bent bevallen van Hana, 4 jaar, en daarna Sofia, 6 jaar.

Fans en collega-coaches van "The Voice" feliciteerden haar op sociale media met de geboorte van haar zoon. "Gefeliciteerd pretty mama", postte Nolwenn Leroy. "Fantastisch zusje! Bravo", schreef Vianney. Amel Bent bracht kort voor de geboorte van haar derde kind een nieuwe single uit, genaamd "Ton nom".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team