Zoeken

Nieuwe vliegverbinding van Air Arabia Marokko voor 350 dirham

22 oktober 2020 - 18:20 - Economie

©

De regionale raad van Guelmim-Oued Noun heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend voor de lancering van een nieuwe vliegverbinding tussen Guelmim en Casablanca. Air Arabia Marokko zal deze nieuwe vlucht uitvoeren.

De Regionale Raad, Air Arabia, het ministerie van Toerisme, Ambacht, Luchtvaart en Sociale economie, de provincie Guelmim-Oued Noun en het agentschap voor de exploitatie van vlieghavens (ONDA), hebben een partnerschap ondertekend dat de interne vluchten tussen Guelmim en Casablanca zal versterken. Het gaat over twee vluchten per week, heen en terug, elke maandag en vrijdag.

Door middel van deze overeenkomst verbindt Air Arabia-Marokko zich tot het ter beschikking stellen van een aangepast vliegtuig met voldoende capaciteit voor deze nieuwe vlucht, aan de verkoopprijs van 350 dirham voor een economy class-ticket, alle kosten inbegrepen.

Deze samenwerking heeft tot doel de luchtverbindingen naar Guelmim-Oued Noun te verbeteren om de economische, sociale en toeristische ontwikkeling van de regio te stimuleren.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team