Zoeken

Royal Air Maroc lanceert 15 nieuwe vliegroutes naar Europa

9 december 2020 - 13:40 - Economie

©

Royal Air Maroc biedt vanaf 15 december, in samenwerking met het Marokkaanse toerismebureau (ONMT), vijftien nieuwe lijnen aan vanuit Marrakech, Agadir en Dakhla naar tien Europese metropolen, aldus een gezamenlijk persbericht van de twee organisaties.

Bestemming van deze vluchten zijn onder meer Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië, België en het Verenigd Koninkrijk. In totaal zullen er de komende vijf maanden ongeveer 150.255 zitplaatsen bijkomen voor de nieuwe routes en om de frequenties van de route Marrakech-Parijs te versterken.

De nationale luchtvaartmaatschappij heeft acht rechtstreekse vliegroutes gelanceerd om Marrakech te verbinden met Londen, Brussel, Madrid, Milaan, Lyon, Marseille en Bordeaux. Marrakech zal ook worden verbonden met de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk op basis van vier vluchten per week. Brussel, Madrid en Milaan zullen worden bediend door drie wekelijkse vluchten voor elke vliegverbinding.

De routes tussen Marrakech en vier Franse steden zullen worden bediend met twee vluchten per week. Royal Air Maroc is van plan om de frequenties van haar vliegroute tussen Marrakech en Parijs te versterken tot tien, in plaats van vier. Volgens hetzelfde persbericht zijn er ook vier nieuwe rechtstreekse vliegroutes die Agadir met Londen, Brussel, Manchester en Lyon zullen verbinden, met twee vliegfrequenties per week voor elke verbinding.

Bovendien kondigde het bedrijf deze week aan ook voor het eerst de vliegroute Dakhla-Parijs, met twee vluchten per week. Deze route werd door het ONMT geselecteerd om "het nationale bedrijf in deze toeristische niche te betrekken en om internationale bezoekers aan Dakhla en de Marokko-ervaring, van bij het instappen in Parijs te onthalen".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team