Zoeken

Nieuwe look voor politievoertuigen in Marokko (foto’s)

27 oktober 2022 - 11:00 - Marokko

©

Sinds 25 oktober 2022 krijgen alle nieuwe voertuigen en motoren van de Nationale Veiligheidsdienst DGSN een nieuwe visuele identiteit.

De DGSN wil haar wagenpark vernieuwen en ontwikkelen, en kiest in het kader daarvan ook voor "een nieuwe visuele identiteit". De voertuigen en motorfietsen die in de dienst worden geïntegreerd, nemen vanaf 25 oktober 2022 een nieuwe look aan, schrijft Le Matin.

Lees ook: Dit is de nieuwe look van de Marokkaanse politie (foto’s)

De motorfietsen van de veiligheidspatrouilles en de nooddiensten van de politie zijn wit met een inscriptie van het embleem van de nationale veiligheid in rood en groen op de voorkant en op de deuren van de voertuigen, alsook de nationale vlag en het hulpnummer 19.

De voertuigen van de mobiele rechtshandhaving krijgen een blauwe kleur, om ze te kunnen onderscheiden van de rest van de politievoertuigen in geval van hulpoproepen of interventies op de openbare weg.

Lees ook: Wie is de Marokkaanse politievrouw die succes boekte met haar nieuw uniform? (video)

Met de invoering van de nieuwe visuele identiteit wil de DGSN de politiediensten verder ontwikkelen om tegemoet te komen aan de wensen van de burgers.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team